24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

În Lacul Dulce se vor construi 1700 de apartamente noi şi un spital

Primarul oraşului Brăila, Aurel Gabriel Simionecu a declarat că până în anul 2014, municipiul Brăila va întruni toate standardele europene în privinţa utilităţilor. În zona Lacul Dulce se vor construi 1700 de apartamente noi şi un spital.

De asemenea, în cadrul programului sectorial de mediu se vor efectua lucrări prin care se va asigura sistemul de canalizare aferent acestei regiuni.

"În cadrul programului sectorial de mediu, vor începe lucrările de canalizare la casele din vecinătatea zonei Lacul Dulce. Informarea şi participarea cetăţenilor Brăilei la proiectele în derulare din municipiu - o prioritate pentru administrarea publică locală. Municipiul Brăila, până în 2014 va fi un oraş cu toate utilităţile la nivel european," a anunţat Simionescu.


Sursa: Romania Libera Foto: Primaria Braila


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.