24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

Detectiv Investigatie Service Braila

Detectiv Investigatie Service Braila este o agentie de detectivi particulari, caracterizata prin profesionalism, seriozitate, operativitate si confidentialitate. Oferim un pachet complet de servicii specializate în conformitate cu Legea 329/2003, persoanelor fizice si juridice. Constatarile noastre pot constitui probe pentru instantele judecatoresti.
Suntem o agentie de detectivi particulari infiintata nou in Braila. Personalul societati este format din cadre cu o vasta experienta in domeniul activitatiilor de investigatii judiciare si filaj.
Va asiguram confidentialitate, profesionalism si siguranta, obiectivul nostru fiind aflarea adevarului iar informatiile obtinute în urma activitatilor desfasurate sunt destinate exclusiv clientului, în conditiile legii.
Aveti dubii privind fidelitatea partenerului de viata sau de afaceri?
Va intereseaza seriozitatea potentialului partener de afaceri?
Aveti nevoie de probe intr-un proces?
Anturajul copilului dumneavoastra va ingrijoreaza?
  Folosind serviciile noastre pline de profesionalism si discretie veti deveni din nou stapan pe situatie:
 •     Conduita si moralitatea publica a unei persoane;
 •     Date privind solvabilitatea ori seriozitatea unei persoane fizice sau juridice potentiala partenera într-o afacere;
 •     Persoanele disparute de la domiciliu;
 •     Bunurile care fac obiectul unor litigii de natura civila sau penala, înstrainate în scopul prejudicierii intereselor unei parti în proces;
    Asigurarea protectiei împotriva scurgerii unor informatii din sfera vietii private sau a activitatii agentilor economici  care doresc sa pastreze confidentialitatea acestora.

Telefon./Fax:  0239 633 116
Mobil:  0722 175 237
E-mail: disbr1@yahoo.comAsteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.