24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 Decembrie scoate in strada Garnizoana Braila

1 Decembrie este Ziua Nationala a Romaniei, o z cu incarcatura istorica pentru intreg neamul romanesc. Cu aceasta ocazie sunt prilejuite diferite manifestatii in toata tsra. Nici Braila nu lipseste de la a-si cinsti neamul si scoate in strada Garnizoana care va cinsti 94 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 printr-o defilare a detaşamentelor de militari împreună cu cei ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Sectorului Poliţiei de Frontieră.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.