24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

15 noiembrie este termen limita pentru cererile de reabilitarea termica

Aviz celor interesati sa isi reabiliteze termic locuinta dar sa profite si de un ajutor de la stat. Pana pe 15 noiembrie mai pot fi depuse cererile de finanţare pentru reabilitarea termică a blocurilor cu fonduri europene. Ceneficiarii acestui ajutor sunt unităţile administrativ-teritoriale - municipii reşedinţe de judeţ în calitate de reprezentanţi ai asociaţiilor de proprietari, precum şi cele şase sectoare ale capitalei.182,4 milioane euro este suma disponibilaprogramulu de reabilitare termica care a fost repartizată pe cele 8 regiuni de dezvoltare în mod egal. Alocarea financiară ce revine fiecărei regiuni este de 22,80 milioane euro.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.