24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

2012 este intampinat cu artificii si la Braila

De Anul Nou va fi obişnuitul foc de artificii în faţa Primăriei, după cum a anunţat primarul Aurel Simionescu. Încă nu se ştie dacă vor fi aduşi artişti mari să cânte. Se va merge, probabil, cu artişti locali.

Bugetul redus nu le permite edililor şefi să dea prea mulţi bani pe concerte. Cel mai probabil se va merge pe varianta DJ şi artişti locali. De altfel, în acest an, din cauza lucrărilor, era cât pe ce să se mute focul de artificii în Monument. Moş Crăciun a ajuns în Monument, pentru copiii din Brăila.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.