24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

230 de camere video ne vor pazi orasul

Politia Locala supervizeaza actiunile monitorizate de camerele video instalate in puncte cheie ale orasului precum si in zone cu incidenta infractionala crescuta. Camerele video intaresc sistemul de paza al sigurantei publice in Braila.
Monitorizarea principală va fi la sediul Poliţiei Locale Brăila. Prin proiectului “Sistemul de supraveghere în vederea creşterii siguranţei şi prevenirii criminalităţii în Brăila”, cetatenii Brailei au un as in maneca impotriva infractorilor sau un martor cheie in activitatile de zi cu zi.
Inaugurarea proiectului se va face joi, 22 noiembrie, la sediul Politiei Locale, unde este amplasat si dispeceratul.
"Toate camerele care sunt instalate în oraş, vor funcţiona 24h/24h", sustine primarul Brăilei, Aurel Simionescu.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.