24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

8 septembrie este zi de sarbatoare pentru comunele brailene Jirlau, Tufesti si Bordei Verde

Brailenii din comunele Jirlau, Tufesti si Bordei Verde sunt in dubla sarbatoare pe 8 septembrie. Pe 8 septembrie sarbatoarea religioasa Nasterea Maicii Domnului este motiv de sarbatoare pentru toti crestinii dar locuitorii comunele Jirlau, Tufesti si Bordei Verde sarbatoresc si ziua comunei lor. Ca in fiecare an organizatorii evenimentelor vor oferi multe surprize locuitorilor iar manifestarile organizate vor fi un bun prilej de a petrece, in mod placut, cele doua evenimente.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.