24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

A ajuns la UPU Braila dupa ce a fost agresat de doi localnici

La data de 28.10.2013, la orele 18:50, poliţişti de la Poliţia oraşului Ianca au fost sesizaţi de personalul medical din cadrul U.P.U. Brăila, cu privire la faptul că la această unitate a fost transportat T.Florin (34 de ani), din satul Perişoru, care a declarat că a fost victima unei agresiuni, comise de localnicii S.George (28 de ani) şi C.A. (17 ani).

În baza sesizării, poliţiştii au început cercetările şi au stabilit că, în seara zilei de 27.10.2013, în jurul orelor 21:30, victima se afla sub influenţa alcoolului şi, trecând prin apropierea unui magazin din sat, le-a adresat cuvinte şi expresii jignitoare celor doi tineri reclamaţi. La rândul lor, aceştia, fiind şi ei sub influenţa băuturilor alcoolice, l-au lovit cu pumnii şi picioarele pe bărbatul de 34 de ani.

A doua zi, din cauza durerilor, cel lovit a solicitat asistenţă medicală.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.