24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

A furat masina si a sfarsit cu ea intr-un sant

În seara de 2 noiembrie 2013, la orele 23:30, poliţişti din cadrul Secţiei 1 de Poliţie Rurală Brăila au fost sesizaţi de un conducător auto, despre faptul că, pe DN 23, în satul Latinu, comuna Măxineni, un autoturism se afla avariat într-un şanţ, fiind intrat cu partea din faţă într-un stâlp din beton.

În urma sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cercetările desfăşurate de poliţişti au stabilit că maşina în cauză a fost sustrasă de S.Valentin (33 de ani), din satul Latinu, din fata imobilului unui localnic, şi l-a condus pe raza localităţii, aflându-se în stare de ebrietate şi fără a deţine permis de conducere.

Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,89 mg/l, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

Cel în cauză este cercetat pentru infracţiunile de furt calificat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere, sub influenţa băuturilor alcoolice şi având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.