24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

ANAF Braila: Noutati februarie 2012

Direcţia Generală a Finanţelor Publice judeţ Brăila informează contribuabilii interesaţi că, prin O.P.A.N.A.F. nr.3.665/2012 pentru aprobarea formularului 300 „Decont de taxă pe valoarea adăugată”, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.1/03.01.2012, au fost aduse o serie de modificări Decontului de taxă pe valoarea adăugată, începând cu declararea obligaţiilor fiscale aferente lunii ianuarie 2012.

1. În formular au fost introduse rânduri distincte pentru:
- livrările de bunuri şi/sau prestările de servicii taxabile efectuate în interiorul ţării pentru care au fost emise facturi către persoane înregistrate în scopuri de T.V.A. în România (rândul 17.1);
- achiziţiile de bunuri şi/sau serviciile taxabile din interiorul ţării pentru care au fost primite facturi de la persoane înregistrate în scopuri de T.V.A. în România (rândul 27.1).
2. De asemenea, a fost inclusă o nouă secţiune citeste citeste toata stirea » 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.