Noutati :

  

 


 
Adresa de email

4 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Lista discutii / Vocea si Viata Brailei

APA "POTABILA" DE LA ROMANU

Locuitorii comunei Romanu semnaleaza faptul ca apa potabila din comuna este sub orice critica, ea fiind un pericol pentru viata locuitorilor comunei.

Descriere stire: VENITI SA VEDETI CE APA BEAU LOCUITORII DIN COMUNA ROMANU. ZILELE DE SAMBATA, DUMINICA, 21-22 IULIE 2012, AM AVUT LA ROBINET "SOLUTIE" PENTRU TENCUIALA, DAR MAI AVEA NEVOIE DE CIMENT. NICI MACAR NU TE POTI CLATI PE MAINI, TE USTURA DE ATAT NISIP, DAR SA MAI SPELI UN COPIL??????? SE VEDE CU OCHIUL LIBER CAND DAI DRUMUL LA ROBINET CE CULOARE ARE APA SI CA O "CIREASA DE PE TORT" MAI ARE SI FOLOSTINE DE RUGINA.

Nume: ARISTIDE
Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

HOROSCOPUL DE AZI

Stiri Braila de ultima ora

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 

Pagini memorabile din trecutul Brailei

Luni, 9 noiembrie 2015, ora 17,00 la Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila, Piața Poligon nr. 4, are loc lansarea cărții ”Pagini memorabile din trecutul Brăilei” de Gheorghe Gorincu. Pe lângă lansarea volumului amintit, autorul serbează și [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.