24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

APIA Braila primeste cereri pentru ajutor crescatorilor de vaci

APIA Braila primeste cereri pentru ajutor crescatorilor de vaci de lapte, bivoliţe de lapte şi taurine de carne din zonele defavorizate. Cererile pot fi depuse de beneficiari la APIA Centrul judetean Braila.

Beneficiarii sunt sfatuiti sa profite de perioada de depunere, respectiv 6 august - 21 seprembrie 2012, si sa evite aglomeratia din ultimile zile de depunere (se constata la fiecare tip de sprijin derulat prin institutia noastra aceasta tendinta de a lasa pe ultimile zile depunerea cererilor).

Sprijinul se acordă pentru minim 2 şi maxim 15 vaci de lapte pe beneficiar, maxim 50 de bivoliţe de lapte, respectiv maxim 90 de taurine/tineret/metişi din rase de carne.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.