24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accident din cauza unei carute nesemnalizate

În noaptea de vineri spre sâmbătă, la orele 2.40, P.Cristi (33 de ani), din municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 211C, din direcţia Colţea către Chichineţu, comuna Ciocile, a tamponat un atelaj hipo, care circula din sens opus şi care nu era semnalizat, condus de O.Marius (25 de ani), din comuna Ciocile.
   
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a căruţaşului, precum şi a lui N.Nicuşor (20 de ani), din comuna Ciocile, pasager în atelajul hipo, care au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Brăila, pentru îngrijiri medicale.
   
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.