24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accident frontal produs din cauza unei depasiri neregulamentare

În dimineaţa zilei de 5 octombrie 2013, la orele 6:35, I.Valeriu (52 de ani), din Brăila, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DN 23, în afara municipiului Brăila, pe direcţia Brăila-Focşani, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui autovehicul şi s-a lovit frontal cu autoturismul condus de R.Ghiorghiţă (41 de ani), din comuna Siliştea.

După producerea accidentului a rezultat vătămarea corporală a şoferului din urmă şi a pasagerilor C.Tanţa şi R.Silviu, toţi trei fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru îngrijiri medicale.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative,
şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.