24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accident mortal in afara comunei Ciresu

Ieri dimineaţă, la orele 3:45, V.Marian (24 de ani) a sesizat la Poliţie, apelând numărul pentru urgenţe 112, despre faptul că, pe DJ  203 R, în afara comunei Cireșu, satul Batogu, a avut loc un accident rutier, iar conducătorul autoturismului este decedat la volan.

Poliţişti de la Poliţia oraşului Făurei s-au deplasat în locul indicat şi au stabilit că, pe acostamentul din dreapta al DJ 203 R, în afara localității Batogu, un autoturism este tamponat frontal de un copac.

La volanul autoturismului a fost identificat decedat M.Ciprian (38 de ani), din municipiul Galaţi.

S-a mai stabilit că, în acea noapte, şoferul decedat a vizitat câţiva prieteni din satul Batogu, după care a plecat singur către domiciliu, la volanul autoturismului.

În cauza s-a întocmit dosar penal.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.