24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accident pe Centura Brailei intre un Matiz si un TIR

Contopire nedorita intre un Matiz si un TIR pe Soseaua de Centura Brailei. Traficul de rutina al unui brailean cu Matizul sau s-a impotmolit direct intr-un TIR pe Centura Brailei. Norocos, soferul Matizului a scapat cu viata, desemnadu-se castigator intr-un eveniment rutier soldat in proportie de 99% cu deces. Desi a scapat cu viata, imprudentul sofer a ajuns la spital cu un traumatism cranio – facial, comotie cerebrala si traumatism de membre superioare.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.