24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accident rutier pe DN 22, in afara localitatii Comaneasca

La data de 9 octombrie 2013, la orele 19:30, C.Liviu (44 de ani), din Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 22, în afara localităţii Comăneasca, dinspre Brăila către Râmnicu-Sărat, a depăşit o căruţă nesemnalizată, condusă de U.Anica (59 de ani), din comuna Movila Miresii, iar pentru evitarea unui impact, conducătorul autoturismului care venea din sens opus, Z.Ionuţ (21 de ani), din comuna Movila Miresii, a schimbat direcţia de mers, intrând în coliziune cu atelajul hipo.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui U.Anica, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unde a primit îngrijiri medicale necesare.

Cei implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că victima avea în aerul expirat o concentraţie de 0,51 mg/l alcool pur.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.