24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accident usor in localitatea Varsatura

Un barbat de 36 de ani, din Braila, in timp ce conducea autoturismul proprietate personala, pe DE 584, in afara municipiului, dinspre localitatea Varsatura catre Braila, a intors brusc, intrand pe contrasesns, si s-a lovit de autoturismul condus regulamentar de un brailean de 21 de ani.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a soferului vinovat si a lui N.D. (36 de ani), din Braila, pasager in masina condusa de celalalt conducator auto, ambii fiind transportati la spital, pentru ingrijiri medicale.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.