24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accidentare mortala pentru o tanara care a traversat neregulamentar

Miercuri seară, la orele 23:05, D.V. (45 de ani), din Brăila, în timp ce conducea autoutilitara, pe DE 584, la km 1+900 de metri, în localitatea Vărsătura, pe sensul de mers Brăila- Slobozia, a surprins şi accidentat mortal pe localnica M.A. (35 de ani), care se angajase în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, şi a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

După efectuarea cercetării la faţa locului, poliţiştii de la Serviciul Rutier au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.