24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accidentata de un autoturism in timp ce traversa strada prin loc nepermis

Luni, 18 martie a.c., în jurul orelor 9:00, brăileanul B.I. (38 de ani), în timp ce conducea autoturismul, pe Calea Călăraşilor, în apropierea intersecţiei cu strada Mihai Bravu, a surprins-o şi accidentat-o pe B.E. (50 de ani), domiciliată în municipiul Brăila, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, ocolind gardul metalic pentru protecţie din zona refugiului de tramvai pentru călători.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a femeii care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unde a primit îngrijiri medicale.

Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.