24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accidentata in urma traversarii prin loc nepermis

În ziua de 3 februarie 2014, la orele 11:00, V.Laurenţiu (22 de ani), din comuna Ciocile, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 211C, dinspre Buzău spre localitata Chichineţu, a surprins-o şi accidentat-o pe S.Aurelia (86 de ani), din comuna Ciocile, care traversa drumul prin loc nemarcat şi fără să se asigure.

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni corporale grave pentru care a fost transportată la Spitalul Judeţean Slobozia, judeţul Ialomiţa, unde a primit îngrijiri medicale şi a rămas internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.