24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Acuzatii de hartuire sexuala pentru viceprimarul comunei galatene Tepu

Părinţii fetei, elevă la Colegiul Naţional "Spiru Haret", au făcut o plângere la Poliţie, în care spun că viceprimarul i-a făcut avansuri prin intermediul reţelelor de socializare. Poliţia a demarat o anchetă.

Părinţii spun în reclamaţie că fata lor a avut mai multe dialoguri prin intermediul reţelelor Facebook şi Messenger cu viceprimarul comunei din nordul Tecuciului, în care care edilul îi făcea avansuri. "Frumoaso" sau "Păpuşă, sunt doar câteva dintre expresiile pe care viceprimarul de la Ţepu le-ar fi folosit în discuţia cu tânara de 17 ani. Culmea este că viceprimarul ar fi folosit pentru aceste dialoguri chiar calculatorul de la birou.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.