24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adaposturile anticutremur din Braila au devenit magazii de depozitare

Romanu-i inventiv si gaseste de folosinta pentru orice lucru. Braila detine  61 de astfel de adăposturi anticutremur şi spaţii de adăposturi, capacitatea celor de la subsolul blocurilor fiind de 50 de persoane fiecare. Dar locatarii au gasit de cuviinta ca aceste spatii pot deveni loc de stocare pentru preparatele de iarna: muraturi si conserve.

ISU Braila: Avem cazuri unde locatarii depozitează aici murături şi conserve, motiv pentru care au fost date amenzi de la caz la caz. Avem două adăposturi mari, unul la Grădina Mare şi altul la Prefectură, care sunt în stare foarte bună, dar celelalte de la subsolurile blocurilor mai au probleme. Administratorii de bloc trebuie să se ocupe de întreţinerea acestor adăposturi.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.