24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Addiction si Directia 5 ne invita sa colectam selectiv

Braila va avea un nou centru de colectare deseuri de echipamente electrice si electronice care va fi inaugurat fi maine, 16 noiembrie. Evenimentul de natura sa incurajeze spiritul ecologic si colectarea selectiva are sprijinul Primariei Municipiului Braila impreuna cu ROREC. Noul Centru de colectare DEEE este plasat pe strada Cimbrului, nr. 43. Evenimentul este insotit si de o promovare artistica, Addiction si Directia 5 vor concerta in scopul deschiderii noului Centru de Colectare DEEE din municipiul Braila la Teatrul Maria Filotti, icepand cu ora 18.00.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.