24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Lista discutii / Forum de discutii

Adeverinta elev pentru pensia de urmas

O dată cu începerea noului an şcolar, elevii care primesc pensie de urmaş sunt nevoiţi să depună la Casa de Pensii Braila noi documente care să ateste că urmează cursurile unei unităţi de învăţământ.  În caz contrar plata lunară va fi sistată până la remedierea situaţiei.

Pentru copiii care au vârsta peste 16 ani şi urmează o formă de învăţământ la liceu, cursuri de zi sau seral, sau şcoala postliceală, adeverinţă de elev eliberată după începerea anului şcolar şi cuponul de pensie vor fi depuse până la data de 30 septembrie 2012.

În document trebuie precizată forma de învăţământ urmată de elev. În cazul studenţilor adeverinţa şi cuponul de pensie vor trebui depuse până cel mai târziu, 6 octombrie. În act se va preciza dacă studentul urmează cursuri la zi, la fără frecvenţă, ori la frecvenţă redusă. 

Elevii care împlinesc vârsta de 16 ani în anul şcolar 2012-2013, adeverinţa va fi eliberată de la şcoală în luna în care va împli această vârstă, şi va fi dusă în aceeaşi lună la Casa Judeţeană de Pensii Braila.

Adeverintele depuse vor fi însoţite în toate cazurile şi de o copie a cărţii de identitate. În cazul nerespectării termenelor de mai sus pentru depunerea actelor, pensiile se vor suspenda, reluarea în plată urmând să se facă în luna următoare prezentarii documentelor solicitate, cu acordarea retroactivă a drepturilor suspendate.

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.