24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adolescent agresat de alti tineri infuriati

În ziua de sâmbătă, M.Sorin (18 ani), din satul Râmnicelu, a reclamat faptul că localnicul M.George (18 ani), în timp ce se afla pe o stradă din localitate, a fost agresat de mai multe persoane.

În urma sesizării, poliţişti din cadrul Secţiei 1 de Poliţie Rurală Brăila au demarat cercetările şi au stabilit că cele sesizate se confirmă, stabilind că principalii suspecţi ai agresiunii sunt B.Aurel (25 de ani), B.Lucian (19 ani) şi C.Traian (21 de ani), toţi domiciliaţi în comuna Râmnicelu.

În urma agresiunii, victima a fost transportată la UPU Brăila.

Acesta a depus plângere pentru infracţiunea de lovire sau alt violenţe.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.