24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adolescentii galateni talharesc copii

Poliţiştii de la Secţia 3 l-au identificat şi reţinut la doar câteva minute după ce i-a smuls telefonul mobil unui băieţel de nouă ani, pe baza semnalmentelor indicate de tatăl copilului.

Tătăl unui băieţel în vârstă de nouă ani a reclamat la Secţia de poliţie numărul 3 faptul că fiul său a fost deposedat prin forţă de un telefon mobil în timp ce se afla pe o stradă din Micro 17.

În sesizarea depusă la Poliţie, Adrian U. în vârstă de 45 de ani a oferit mai multe semnalmente ale tâlharului.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.