24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Afaceristul brailean Ilie Paraschiv a murit

La numai 56 de ani, cunoscutul om de afaceri brăilean, Ilie Paraschiv, a încetat din viaţă în dimineaţa zilei de sâmbătă la Clinica de Cardiologie din Târgu Mureş.

După mai mulţi ani de suferinţă acesta a fost transportat de urgenţă cu elicopterul de la Spitalul Judeţean Brăila la Clinica de Cardiologie Târgu Mureş pentru un transplant de inimă, însă...

El a fost supus unei intervenţii chirurgicale de transplant de cord, dar ulterior au apărut complicaţii, iar la circa două ore de la finalizarea operaţiei a murit.sursa: aracsu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.