24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Afise electorale lipite ilegal pe strazile Brailei

E campania electorala si pentru ca brailenii sa stie exact cine candideaza afisele electorale sunt lipite peste tot pentru a intipari figura candidatilor in mintea votantilor. Legal sau ilegal, afisele continua sa fie lipite.

O societate din municipiu a sesizat la Poliţie că pe stâlpii care îi aparţin au fost montate 94 de panouri electorale, fără a exista o relaţie contractuală în acest sens. Poliţiştii au efectuat cercetări şi continuă verificările pentru identificarea persoanelor care au montat panourile electorale, pentru a se lua măsuri legale.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.