24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Agitatie mare si la Finante

Agitatie la ghişeele Serviciului de Eliberare Permise, insa nici functionarii publici care incaseaza taxe si impozite nu au pace. Multimea ordonata in cozi mari, sta rabdatoare si asteapta in frig, sa isi plateasa darile catre stat, inca de la inceput de ani.

Atmosfera de agitatie este mentinuta de mici conflicte intre membrii cozilor, care isi mai dau coate, numai sa ajunga mai repede la ghisee.

Desi Braila isi mentine nivelul de taxe si impozite ca in 2012, si pana la data de 15 martie nu se percep penalizari, ba mai mult, se face o bonificatie de 10 la suta, cozile anuale, repetative, cu iz comunist, nu se dilueaza.

Lucratorii de la ghisee sunt obisnuiti cu agitatia si multimea, insa speranta spre normalitate nu dipare. Si-o doreste si lucratorul, dar si cetateanul care trece rar pe la serviciul de incasare taxe si impozite fie pentru un certificat fiscal, fie pentru inmatricularea unei masini, obligat fiind sa asteapte la coada.

Uimirea este si la carma Brailei, edilu sef spunand: " La fel de neînţelegători sunt şi cei care-şi dau acum brânci să-şi plătească taxele şi impozitele. Oameni buni, taxele nu s-au mărit, beneficiaţi de reducere până pe data de 15 martie, de ce trebuie mereu să stăm la cozi interminabile”.

O intrebare retorica la care multi, se pare, nu se gandesc, preferand aroma asteptarii la coada, agitatia.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.