24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Agresat de un consatean pe fondul contradictiilor

Duminica, 13 octombrie 2013, la orele 18:45, poliţişti de la Secţia 2 de Poliţie Rurală Brăila au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, de N.Lica, din satul Ţepeş Vodă, comuna Movila Miresii, cu privire la faptul că localnicul T.Sorin a  fost victima unei agresiuni.

În  baza sesizării, poliţiştii au demarat cercetările şi au stabilit că, în timp ce se aflau pe o stradă din localitate, pe fondul unei discuţii contradictorii, victima a fost lovită cu un obiect dur în zona feţei de către B.Iulian (25 de ani), din acelaşi sat.

În urma agresiunii, cel agresat a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără să fie necesară internarea.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.