24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Agresiune intre femei

Vineri, 15 martie a.c., brăileanca O.L. (40 de ani) a depus plângere la  Poliţia Municipiului, prin care a semnalat că, în ziua de 28.02.2013, la orele 16:20, a fost agresată de o fostă colegă de muncă, U.C. (40 de ani), din municipiu.

Din primele cercetări desfăşurate de poliţişti a rezultat că, la data amintită, în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie 1918, reclamanta a fost lovită în zona capului de cea reclamată.

În ziua de 2 martie a.c., victima a fost examinată din punct de vedere medico-legal şi s-a stabilit că a suferit leziuni care necesită pentru vindecare un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.