24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Agresorul neidentificat a fost prins

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate în teren, agenţii de la Postul de Poliţie Comunal Traian au stabilit şi probat faptul că V.Ştefan (23 de ani), din comuna Traian, este autorul comiterii infracţiunii de vătămare corporală, faptă comisă în noaptea de 21 spre 22.09.2013, în jurul orei 1:30, pe o stradă din localitate, când l-a agresat pe T.Alexandru (31 de ani), din comuna Movila Miresii.

Dosarul penal se afla în evidențele cu autor necunoscut.

În cauză s-a început urmărirea penală, urmând ca dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila pentru confirmare.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.