24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Agricultura braileana are nevoie de irigatii si noaptea

Dupa o zi torida in care pamantul se usuca de la temperaturile extrem de mari si lipsa precipitatiilor, apa care ar uda noaptea culturile, pamanturile, ar fi bine venita pentru hidratarea solului si revigorarea plantelor. Fermierii sunt sfatuiti sa apeleze si la irigarea nocturna pentru a-si proteja culturile de rezultate negative la cules. Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, prin Ordinul său nr. 146 din data de 12 iulie 2012, face apel la fermieri pentru irigarea nocturna. Respectivul ordin este dat în baza HG nr. 725/2010 şi conform cu Ordinul ANRE nr. 26/25 iunie 2012.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.