24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Agricultura Galati

Agroteam Trading Galati masini agricole si industriale

Agroteam Trading Galati  o companie tanara cu aspiratii mari, dovada faptului ca venim in intampinarea clientului cu un produs nou garantat. Utilajele comercializate de noi sunt de o calitate si pret convenabile si accesibile.
   Datorita conceptului de realizare, rezistent si practic utilizatorul poate efectua singur o mare parte din operatiile de intretinere si reparare, economisind astfel timp si bani. Piesele de schimb aferente utilajului se pot obtine din magazinul nostru.
     Totodata dorim sa comercializam si gama de acessoriie necesara acestor utilaje ca de exemplu (incarcator frontal; excavator; semi-remorca cu basculare; plug; cisterna de erbicidat; cositoare cu tambur)
   Pe viitor clientii nostri pot efectua service si reparatii la utilajele comercializate de S.C. Agroteam Trading  S.R.L. Pentru mai multe detalii si informati referitor utilajelor, acesorii si pieselor de schimb.

Echipamente agricole
Echipamente industriale
Motoare pentru masini agricole
Motoare pentru masini industriale
Generatoare
Echipamente gradina noi
Instalatii de irigat

Contact:
Adresa: Str. Iacob Lahovary, Nr. 4 BIS
Telefon: (+40)- 0236311032
Fax: (+40)- 0236460086
E-mail:  agroteamtrading@yahoo.co.uk

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.