24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ai aflat cum va fi examenul de bacalaureat in 2012 ?

Noul ministru al Educaţiei, Liviu Marian Pop, a declarat, miercuri, la preluarea mandatului, că "prioritatea zero este cea legată de examenele naţionale şi de Bacalaureat". "Termenele sunt foarte scurte, unele întârziate. Nu vreau să caut vinovaţii care au dus la această întârziere. Vreau ca de astăzi până la finalizarea examenelor toate să se desfăşoare legal, corect şi în termen. În legătură cu acest capitol, voi avea întâlniri azi cu toţi factorii decidenţi din Ministerul Educaţiei. Până vineri se intră în linie dreaptă. E nevoie de implicare 24/24 pentru a recâştiga termenele pierdute. Este în joc viitorul a 500.000 de copii care trebuie să dea examene de admitere şi Bacalaureat în următoarele 45 de zile", a spus Liviu Pop.

Ministrul interimar al Educaţiei a precizat că nu intenţionează să aducă modificări la metodologia de examene înainte de începerea acestora, şi doar eventuale corecţii acolo unde acestea se impun. El a precizat că supravegherea video la examene va fi menţinută, conform ordinului de ministru şi că problemele cele mai urgente sunt cele legate de comisiile de BAC şi de termenele depăşite. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.