24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

AirBroker Braila servicii de asigurare si reasigurare

Air Broker Braila este o companie de intermedieri polite de asigurare din Braila, locul ideal unde poti incheia orice fel de polita de asigurare. Expertii nostri in domeniu va stau la dispozitie pentru consultanta, astfel incat sa puteti face alegerea corecta .Suntem o echipa de profesionisti si aratam clientilor nostri cum se pot controla sau diminua riscurile prin solutii tehnice de administrare eficienta a asigurarilor.
   La Air Broker gasiti cele mai rentabile oferte pentru asigurari de orice fel. Consultantii nostri va vor indruma catre oferta adecvata necesitatilor dumneavoastra . La Air Broker poti compara ofertele diverselor companii de asigurari si poti astfel alege varianta sau oferta cea mai convenabila .
   Oricare ar fi necesitatile dumneavoastra in materie de asigurari, AIR BROKERS va ofera consultanta de calitate prin expertii de care dispune, astfel incat sa puteti incheia in cel mai scurt timp cu putinta - cea mai potrivita asigurare - conform nevoilor dumneavoastra .

Cele mai bune preturi pentru :
 » polita obligatorie RCA
 » asigurarea CASCO
 » asigurari de viata
 » asigurari de sanatate
 » asigurarea de raspundere
 » carte verde
 » asigurarea CMR
 » asigurarea pentru constructii
 » asigurarea utilajelor
 » asigurarea de risc financiar
 » asigurari agricole

AIR BROKER ofera consultanta pentru elaborarea si implementarea unei strategii eficiente de gestiune a riscurilor, fara a percepe comision. O echipa de profesionisti arata clientilor sai cum se pot controla sau diminua riscurile prin solutii tehnice de administrare eficienta a asigurarilor.

Adresa: Bd. Al. I.Cuza, Nr.32,Cam.24 Office XXL
Tel/Fax: (+40)239 611 410 ;    Mobil: (+40)755 038 540

Calea Galati,Nr.10 vis-a-vis de Arena Central
Tel/Fax: (+40) 339 401 718;   Mobil: (+40) 740 013 733Url: www.forumbraila.ro/Servicii+Braila-p3-10-1-1.htm


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.