24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ajutoare pentru caldura si cozile de la AFP Braila

Ajutoarele acordate brailenilor pentru încălzirea locuinţei cu energie termică, gaze naturale şi lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri pentru sezonul rece 2012-2013 se acordă pe bază de cerere şi declaraţie pe propria răspundere privind componenţa familiei şi veniturile acesteia. Acest fapt da mari batai conducerii AFP Braila de pe strada Brasoveni. Asa cum veti vedea mai jos la sediul acestei institutii astazi era o coada interminabila, iar oamenii erau tinuti in strada. Noroc cu vremea calduta din Braila de azi.

Informatii utile despre ajutoarele de caldura:
  • La completarea cererii, titularul are obligaţia de a menţiona corect componenţa familiei, veniturile membrilor acesteia precum şi bunurile mobile şi imobile deţinute. Pentru acordarea ajutorului cu energie termica limita venitului net mediu lunar pe membru de familie este de 786 lei în cazul familiilor şi 1.082 lei în cazul persoanei singure.
  • Pentru acordarea ajutorului cu gaze naturale precum şi cel cu lemne, carbuni si combustibili petrolieri limita venitului net pe membru de familie este de 615 lei atât în cazul familiilor cât şi în cazul persoanei singure.

Poza zilei

AFP Braila Brasoveni 1 noiembrie 2012


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.