24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ajutoarele pentru centrale oferite de Primarie nu sunt atractive

Sau cel putin asa reiese din numarul mic de cereri depuse pentru acordarea unui ajutor financiar in vederea achizitionarii unei centrale termice sau unui convector. Primaria Braila a inregistrat pana acum doar 10 solicitari de gen. Ce-i drept solicitantii nu au nu au un termen limita de depunere a acestor cereri insa frigul bate la usa, iarna nu este prea departe, Direcţiei de Asistenţă Socială Brăila ii sfatuieste pe braileni să se grăbească.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.