24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ajutor financiar pentru persoanele ce ingrijesc un copil cu dizabilitati

Statul roman isi apleaca privirea spre persoanele singure ingrijesc un copil cu dizabilitati grave. Sprijinul financiar vine. Hotărârea prevede "reglementarea situaţiilor în care autorităţile administraţiei publice locale aprobă scutiri, eşalonări, reduceri ale taxelor şi impozitelor; stabilirea cuantumului indemnizaţiei pentru creşterea copiilor la 85% din media veniturilor nete ale persoanei cu menţinerea limitelor maxime reglementate în prezent, de 1.200 lei pentru concediul până la împlinirea de către copil a vârstei de doi ani şi de 3400 lei pentru concediul până la împlinirea de către copil a vârstei de un an", se arată într-un comunicat postat pe site-ul Executivului.
Hotărârea prevede si asigurarea posibilităţii pentru persoana singură care are în întreţinere copil cu dizabilitate gravă de a beneficia simultan atât de indemnizaţia lunară sau sprijinul lunar acordate în baza OUG 111/2010, cât şi de indemnizaţia lunară de însoţitor reglementată la articolul 42 din Legea 448/2006.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.