24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Obiective / Obiectivul zilei

Alegeri Braila: PSD, PNL sau PDL

Alegerile locale din Braila se apropie. Mai mult ca sigur, ele vor fi in iunie-iulie 2012. Care este parerea dvs. ca cetatean despre posibilii candidati la Primaria Braila si Consiliul judetean? Va rugam sa comentati fara teama (nu se cere parola sau adresa de email), prin formularul de mai jos, despre posibilii candidati.

Consiliul Judetean Braila:
 • Gheorghe Bunea Stancu - PSD ;
 • Constantin Dumitriu - PDL ;
 • Sergiu Diacomatu - (apolitic dar cu bani)

Primaria Braila:
 • Simionescu Aurel - PSD;
 • Balcan Viorel - PDL ;
 • Mihai Danut - PPDD ;


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.