24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alegeri Braila 2012: Candidatii USL conduc detasat in sondaje

Ultimul sondaj de opinie privind intentia de vot a alegatorilor braileni pentru scrutinul din 10 iunie 2012.

Astfel, potrivit ACDAS-Dialog XXI, pentru conducerea Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu conduce in sondaje cu 88%, urmat de Sergiu Diacomatu cu 6%, Romeo Crasmariu cu 5%, iar Mihai Chelu este clasat pe ultimul loc in optiunile alegatorilor, cu numai 1%.

In ceea ce priveste scaunul de primar al municipiului, actualul edil este preferat de majoritatea brailenilor intervievati, respectiv 55%, urmat de independenta Simona Draghincescu cu 15%, Sorin Ovidiu Balan 14%, pedelistul Viorel Balcan cu 10%. Clasamentul este completat de Adrian Vacu, cel care a obtinut 4% din preferintele de vot, iar Dan Paun si Ene Tache au adunat numai cate 1% din optiunile electorale ale brailenilor cu drept de vot.


sursa: infobraila.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.