24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alegerile electorale si incidentele din Braila

Judetul Braila nu a dus lipsa de incidente in timpul alegerilor electorale de duminica. Politistii au avut de lucru cu cateva cazuri in timpul scrutinului electoral, s-au înregistrat 78 de incidente electorale, 46 fiind în mediul urban şi 32 în mediul rural, 35 dintre acestea neconfirmându-se.

Poliţiştii echipelor de cercetare au si întocmit 9 dosare penale, 8 pentru infracţiuni prevăzute de Art. 107, 108 şi 109, din Legea 67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, şi unul pentru infracţiunea de ameninţare, prevăzută de Codul Penal.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.