24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Politicieni / PNL

Alexandru Dănăilă presedinte PNL Braila

Alexandru Dănăilă (Viceprimarul municipiului Braila) a câştigat alegerile interne cu 346 de voturi, în timp ce contracandidatul său, Adrian Neagu Rădulescu - vicepreşedintele CJ, a fost votat de 238 de liberali. Biroul Politic Municipal mai cuprinde 9 vicepreşedinţi, 11 membri şi 7 membri supleanţi.

Comenteaza activitatea, declaratiile sau "trasnaile" lui Alexandru Dănăilă sau adauga o stire importanta despre actualul presedinte al PNL Braila. Citeste sau posteaza prin formularul de mai jos comentarii despre Alexandru Danaila.

Url: forumbraila.ro/PNL+Braila-p3-5-1-1.htm


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.