24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ambulanta braileana implicata intr-un accident cu un BMW

Accident in plina zi pe strazile Brailei. Pe bulevardul Carol o ambulanta a acrosat un autoturism marca BMW. Evenimentul rutier s-a produs in jur de ora 14 la intersectia strazii Scolilor cu bulevardul Alexandru Ioan Cuza. La fata locului s-a deplasat o echipa de politisti pentru constatarea faptelor si pentru a efectua cercetari cu privire la identificarea vinovatului. Aparatul etilotest indica faptul ca niciunul dintre soferii implicati in accident nu consumase alcool. Politistii inclina sa creada ca soferul ambulantei brailene se face vinovat de impact.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.