24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ambulanta suprasolicitata din cauza efectelor nocive ale caniculei

Sanatatea multor persoane este pusa in pericol de temperaturile caniculare pe care organismul, fie el tanar, fie el batran, nu reuseste sa le suporte. Organismul uman este suprasolicitat de conditiile atmosferice extrem de ridicate, lucru care favorizeaza pierderea cunostintei sau agravarea unor boli. n ultimele 24 de ore, Serviciile Judeţene de Ambulanţă au înregistrat peste 6700 de solicitări cauzate de caniculă, conform raportului Centrului operativ pentru situaţii de urgenţă (COSU) al Ministerului Sănătăţii.
S-au înregistrat un număr de 181 de persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza temperaturilor ridicate, suferind lipotimii şi deshidratări.
Serviciile de Ambulanţă au mobilizat 1150 autospeciale pentru intervenţiile în caz de urgenţă.
La nivel naţional, au fost organizate 1161 puncte de prim ajutor.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.