Noutati :

  

 


 
Adresa de email

2 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Lista discutii / Viata Galatiului

Angajat al ANR Galati trimis in judecata de DNA

Un căpitan la Autoritatea Navală din Galaţi a fost trimis în judecată pentru că ar fi pretins bani administratorului unei societăţi ca să poate să-i permită desfăşurarea activităţii în port, respectiv să-i faciliteze încheierea unor contracte în zona portuară gălăţeană.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Galaţi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Giorgel Neculai, căpitan de port specialist la Autoritatea Navală Română - Căpitănia Zonală Galaţi, pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

Potrivit rechizitoriului, în perioada august - septembrie 2006, inculpatul Giorgel Neculai, în calitate de căpitan de port specialist la Autoritatea Navală Română - Căpitănia Zonală Galaţi, a pretins de la un denunțător suma de 2.000 lei cu titlu de mită. Inculpatul i-a adus la cunoştinţă denunţătorului (administrator al unei societăți comerciale) că, în cazul în care nu îi va da suma cerută, uzând de funcţia sa publică, va obliga firma denunţătorului să plătească Autorităţii Navale Române cinci la sută din valoarea lucrărilor pe care le desfăşoară în port sau chiar îi va înceta activitatea în port.

Sursa: pna.ro

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

HOROSCOPUL DE AZI

Stiri Braila de ultima ora

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 

Pagini memorabile din trecutul Brailei

Luni, 9 noiembrie 2015, ora 17,00 la Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila, Piața Poligon nr. 4, are loc lansarea cărții ”Pagini memorabile din trecutul Brăilei” de Gheorghe Gorincu. Pe lângă lansarea volumului amintit, autorul serbează și [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.