24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Angajatorii braileni primesc subventii pentru someri

Statul roman indeamna la angajarea persoanelor somere si ajuta angajatorii care coopteaza pentru un contract de munca prin acordarea de subventii. Somerii de peste 45 de ani sau somerii care sunt parinti unici sustinatori ai familiilor monoparentale trebuie incadrati in munca pe perioada nedeterminata, in acest fel angajatorii fiind scutiti pe o perioada de 12 luni, de plata contributiei, datorate la bugetul asigurarilor pentru somaj, aferenta persoanelor incadrate in aceste categorii.

De asemenea sunt acordate subventii angajatorilor care incadreaza in munca someri care in termen de 3 ani de la data angajarii indeplinesc conditiile pentru a solicita pensie anticipata.

Angajatorii care incadreaza in munca persoane cu handicap pe perioada nedeterminata si le mentin raporturile de munca cel putin 2 ani, beneficiaza de subventii timp de 12 luni.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.