24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Apartament 2 camere confort 2 obor

Apartament 2 camere confort 2 etaj 1 obor in spatele liceului Panait Cerna.apartamentul dispune de centrala termica pe gaz,izolație termică 10 cm,balcon mărit și închis.apartamentul este modificat din 2 camere in 3 camere, bucătăria a fost transformată în dormitor,bucătăria este în balcon cu deschidere spre sufragerie.apartamentul nu este locuit de 2 ani,preț 24000 € fără credite bancare,doar cash sau transfer bancar. Apartamentul nu este prin agenție. (Nr. Este de Anglia prexix 0044)

 

Adauga un comentariu pe facebook

 
Data si ora adaugarii: 22-03-2018 11:41:27
Localitate:Braila
Telefon/email:07551824126

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
     


     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.