Noutati :

  

 


 
Adresa de email

4 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri locale / Servicii

Apogeus Com Braila

Apogeus Com Braila, companie privata,  efectueaza transporturi de marfuri generale, agabaritice, periculoase (ADR) sau perisabile.
Asigurarea unor sevicii de calitate pentru clientii nostri constituie o cerinta continua pentru membrii echipei APOGEUS.
Dispunem de un parc auto de camioane cu capacitati standard intre 1.5t si 22t, echipate cu semiremorci de tip prelate, prelate mega, remorci, jumbo, izoterme, dube frigorifice, cu sau fara ADR, precum si autospeciale agabaritice.
Camioanele au dotari ce ofera conditii foarte bune de siguranta pentru soferi si marfa si sunt operate exclusiv de soferi profesionisti, cu experienta in transportul marfurilor generale, periculoase (ADR) si perisabile, atestati de catre autoritatea romana competenta.
Parcul auto e alcatuit din autocamioane alese dintre cele mai fiabile modele (ca de exemplu Scania Topline, Mercedes Actros 1843, MAN TGA), echipate cu sisteme de ancorare a marfii si de urmarire si directionare GPS.

Adresa:    Braila, Sos. Baldovinesti 38-58    
Telefon/Fax:    (+4)0239 617600    (+4)0741 228853
E-mail:    apogeustrans@yahoo.com

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

HOROSCOPUL DE AZI

Stiri Braila de ultima ora

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 

Pagini memorabile din trecutul Brailei

Luni, 9 noiembrie 2015, ora 17,00 la Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila, Piața Poligon nr. 4, are loc lansarea cărții ”Pagini memorabile din trecutul Brăilei” de Gheorghe Gorincu. Pe lângă lansarea volumului amintit, autorul serbează și [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.